Repris TV /&¤%&#%? !!!

Man blir förbannad ibland... som tur är så kollar jag aldrig på SVT längre...statlig skittv  som folk tvingas betala in dyra avgifter till med så förbannat kasst utbud.. dem får ju pengar för faen för o kunna göra nya program man vad faen sänder dem. Jo en massa Repriser. repristv vem faen vill betala tv-avgift till sånt och till pratradio.. gaah!!!.

Reklamradio i alla ära men man tröttnar på det oxå.. orka höra RnBskit dag ut o in eller samma låt mer än 15 ggr per dag snacka om o förstöra låtarnå o göra dem till plågor.
När kommer en kanal om inte här på internet, finns säkert, som sänder totalt blandat allt från hårdrock trance techno, rnb o annat känt skräp? =)


"Det är för mycket repriser på TV i sommar, tycker Jan Wernram i Trelleborg, som känner sig lurad. Han har nu begärt att få tv-licensen återbetald, skriver Sydsvenskan.

- Jag tycker det är tokigt. Licensen ska betalas även under sommaren och kostar lika mycket som under resten av året. Jag vill inte betala för något jag redan sett, säger Jan Wernram.

Jan Wernram har räknat hur många repriser som visades mellan 11 och 17 juli. SVT1 och SVT2 visade då 126 program i repris. Han var upprörd över det höga antalet repriser och skickade ett mail till Radiotjänst i Kiruna."

http://www.e24.se/pengar24/dinarattigheter/konsumentratt/artikel_624247.e24?offset=84&maxcount=3







Som Sverker Olofsson skulle ha sagt!! : -Ska det vara på det sättet?!

Vad betalar du i tv-avgift. pengar som går till repriser, gamla repriser..fy blää..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0