Media-freaken

Det finns oändligt med bra websajter o skitsajter på näter och vad ska man välja och vad känns säkert och näthandla från. Det gäller och hitta dem som verkligen är bra och inte bara billiga, man vill ju gärna ham hem sakerna någorlunda snabbt. Så överväg "bra och billigt men långsamt" mot "lite dyrare men snabbare" frakt från ställen ni handlar ifrån. kolla definitivt upp om varan finns i lagret.


Tips
till mediafreaken
  • Skaffa Paypal för säkrare elektronisk överföring av pengar från bankkort.
  • För filmälskarens/fantasten, finns film att hitta på många ställen men Dvdboxoffice.com har brett sortiment.


Annars så har vi Ebay.com om man vill söka efter något speciellet eller ordninärt. För skåningar och svenskar har vi annars Tradera.com. för och hitta dem billigare alternativen på olika prylar så rekommenderas Pricerunner.se

för bokälskaren med språkvana så är det halt om halvt inne med secondhand stortsett hela tiden när det gäller viss litteratur. en del går inte alls och få tag på men det finns par verktyg här för nybörjaren.

för andra typer av begagnad litteratur i sverige så finns Antikvariat.net där du kan söka i hela norden


I Sverige har vi Adlibris.se samt Bokus.com men absolut inte lychnis.se. För jag betalar hellre en slant extra till Bokus eller Adlibris för säker leverans samt att där kan jag se om varan finns på lager.

Lychnis försöker locka kunder med att det är bra och billigt.. skitsnack, har dem varit upp i PLUS hos Sverker, så ett blankt nej.  Jag plus andra samt flera blev lurade av dem, fula som fan. betala hellre extra i frakt eller tian mer på litteraturen och få hem det i tid.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0