Skydiving 2nd time!!

Fick energi till och ta upp bloggandet igen efter ett uppehåll. Nu efter en flytten så har jag haft fullt upp med annat. Men nu är jag tillbaka igen, med nya intressanta ämnen som musik, artister o annat rock n roll.
för er som undrar vad bilden här har och göra så är det dax o boosta upp sig med höga mål, andrenalinkick o en jävla bra start på nya livet.  Så jag ska iväg med en tjejkompis o hoppa fallskärm. Min första gång hoppade jag med en tjejkompis från ett sommarjobb. Denna gång blir det med en tjejkompis som blev sugen o följa med.

Tänker fixa kort o filma hoppet.http://www.skydiveskane.se/


Sjukaste musikvideon!!!

MGMT - Kids

MGMT - KIDS

Detta är den sjukaste musikvideon jag sett, hemsk är den så ibland undrar man hur fan tänkte dem här. Ja den väcker verkligen känslor och diskussion. Vad tycker du? lämna en kommentar!!

 


Danger Angel


Danger Angel are a relatively new hard rock band from Greece, that had already some adventures,
were formed in 2006 from three friends. The band was originally named BlackOut but the name was soon changed to Danger Angel because of another band with the same nameThere were influences from heavy metal, epic, and AOR. All those had to mix together and become something solid.

If melodic rock is your thing then this 13-track album will not disappoint.
If you were a hair metal fan back in the day you will certainly enjoy this album.Album
Danger Angel 2010

01 – Com’ On Rock Me
02 – Runaway Angel
03 – Poison Dreams
04 – I’ll Be There For You
05 – Rebel Son
06 – Never Let You Go (feat. Jeff Scott Soto)
07 – Hangover
08 – Together Forever
09 – The Rain
10 – Till The End Of Time (duet with Peggy Zarou)
11 – Until The Morning Light
12 – 9202
13 – Burning HeartsJimmy 'M.T.' Cage: vocals
Ethan Chionos: Guitars
Spiros Foussekis: Guitars
Antonis Venieris: Drums
Rudy Rallis: Bass
George 'AHAS' Lignos: Keys

http://www.dangerangel.gr
http://www.myspace.com/dangerangelrock

Danger Angel - Rebel SonSonisphere 2010


BANDEN SOM SPELAR PÅ FÖRFESTEN I KUNGSTRÄDGÅRDEN 6 Augusti.!!!
Välkända glamrockarna i Crashdïet är aktuella med albumet ”Generation Wild” som släpptes i april. Den är inspelad med hit-producentteamet RamPac och mixad av Tobias Lindell (Europe, Mustasch). Albumet fick toppbetyg både i internationell press och av svenska tidningar bl a Sweden Rock Magazine och Close-Up Magazine. Bandet består av Martin Sweet på gitarr, Peter London på bas, Eric Young på trummor och på sång Simon Cruz.

www.crashdiet.org

Bullet är Växjös stoltheter som tagit världen med storm. Bandets sound kastar dig utan kompromisser tillbaka till 80-talets rockrötter. Här har AC/DC lämnat sina spår men Bullet blandar stilfullt upp de klassiska rockriffen med storslagna melodier. Bandets historia startade redan i början av 00-talet när vännerna Hampus Klang och Hell Hofer inte alls var tillfreds med hur det nutida heavy metal-soundet lät. Istället letade de landet runt efter musiker med samma vilja hitta tillbaka till rötterna som de själva. Resultatet blev Bullet. Några år senare släpptes den första fullängdaren, ”Heading for the Top”. I mitten av juni i år gick Bullet in i studion för att spela in sitt tredje album och i början på januari är det tänkt att den nya fullängdaren ska släppas.

Casablanca är supergruppen som består av trummisen Josephine Forsman (Sahara Hotnights), gitarristen Erik Stenemo (Melody Club), sångaren Anders Ljung (mannen bakom kritikerrosade Space Age Baby Jane), gitarristen Ryan Roxie (Roxie 77 och som spelat med Slash och också varit Alice Coopers leadgitarrist i över tio år) samt basisten Mats Rubarth (som tidigare spelade fotboll i AIK).

www.casablancaband.com


BANDEN SOM SPELAR PÅ Sonisphere;

Iron Maiden, Mötley Crüe, Iggy & The Stooges och Alice Cooper är redan klara.

Sonisphere-festivalen kommer att gå av stapeln den 7 augustiStora Skuggan i Stockholm.

Klara artister är Iron Maiden, Mötley Crüe, Heaven & Hell, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax och Alice Cooper.

Iron Maiden-sångaren Bruce Dickinson har en egen hälsning till de svenska fansen:

– Vi har alltid haft ett så fantastiskt förhållande med våra svenska fans och vi har alltid roligt där. Och eftersom vi aldrig har spelat på en festival i Sverige tidigare var det här ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till.

Han lovar att erbjuda fansen en "minnesvärd och spektakulär” kväll.

Det är oklart varför Sonisphere flyttar från Hultsfred till Stockholm.

 

 


 


RSS 2.0 RSS via nybloggat.se