Aerosmith 2010


På Sweden Rock Festival 2010 som lär bli magiskt med tanke på tunga band som kommer har jag nu chansen och se Aerosmith vilket kommer bli dönajs.  I Don't Want To Miss A Thing!!!


Aerosmith är ett amerikanskt rockband.

Bandet, som associeras med genrerna bluesrock och glamrock, upplevde sin storhetstid under sjuttiotalets senare hälft, varefter medlemmarnas drogproblem splittrade gruppen. I slutet av åttiotalet gjorde de en bejublad comeback och levde en andra glansperiod i skiftet mellan åttio- och nittiotalet och har sedan dess fortsatt att ge ut populära skivor. Medan bandet på sjuttiotalet blev stora med bluesiga, hårda rocklåtar, har nittio- och tjuguhundratalet dominerats av pompösa powerballader.

Aerosmith har influerat många musiker. De flesta av dem är grupper som går i genrerna glam metal, grunge och alternative rock som t. ex;

  • Motley Crue
  • Guns N' Roses
  • Van Halen
  • Bon Jovi
  • Nirvana
  • Metallica


KISS 2010

13 juni så öppnas portarna till Malmöstadion och då blir det KISS för hela slanten. Denna sommar betar jag av många av mina rockhjältar där KISS är en av dessa.

KISS är en amerikansk hårdrocksgrupp som grundades den 3 januari 1973. Bandet har sålt över 100 miljoner skivor och 100 miljoner dvd:er världen över. Bandet består av Paul Stanley (sång/kompgitarr), Gene Simmons (sång/bas), Tommy Thayer (gitarr/sång) och Eric Singer (trummor/sång).
Kiss har gjort sig kända genom sitt smink, och medlemmarna har olika smink för att kunna passa in i sina egna karaktärer.

 


Jason (Brazil)

JASON - Prision Interior

hardcore from Rio de Janeiro, BrasilRSS 2.0 RSS via nybloggat.se