Epic Sax Guy

Harley drömmen!

 

MCkortet är på gång nu!Memira
Det började 2008 en tanke som växte sig stark under en resa i Finland. Jag träffa min mormor som hade gjort en ögonoperation.  Jag tänkte kan hon så kan jag men det tycktes vara så långt bort i tiden tills bitarna till slut föll på plats. jag insåg inte att jag började se ljuset i tunneln och plötsligt så fanns det ett hopp som växte sig till ett snabbt beslut då jag fick chansen och göra en förändring med mej och mitt liv. Jag tog den lika snabbt som jag hoppade fallskärm första gången. 2002.
2011 är det dax igen, men det kommer jag berätta mer senare.

Detta har gett mej nya möjligheter, nu med en perfekt syn, och enbart solglasögon så har jag nu massa med spännande mål att göra =)

Epic Summer Tour

Snart börjar semestern med  följande events: det blir ett kärt återseende , med allt och alla, jag har redan nu en fet lista påfixa o dona inför under festivalen. Allt gott käk man ska trycka i sig alla fester o sköna rockers och porriga rockerbrudrar man kommer se.


Nr 1 Sweden Rock Festival


Sweden Rock Festival är en internationellt känd hårdrocksfestival som 2008 var Sveriges största musikfestival. Sweden Rock äger rum i början av juni i samhället Norje (Sölvesborg), Blekinge. Festivalen varar i tre till fyra dagar och området rymmer över 30 000 besökare. De som besöker festivalen är allt ifrån barn och ungdomar till vuxna och pensionärer.

Under flera år har festivalen varit utsåld. Vid 2008 års upplaga nådde festivalen toppnoteringen 33 200 besökare vilket gjorde Sweden Rock till den största svenska musikfestivalen genom tiderna. Men nu har Peace & Love slagit över Sweden Rock med 42000 sålda biljetter.  yadda yadda shit samma!! HardRocker for life xD
Festivalen var ursprungligen, 1992 men byta namn till det vi känner nu efter att det växt till sig  nämligen SWEDEN ROCK FESTIVAL xDNr 2 MetalTown

 

Metaltown är en årlig festival med inriktning på rock, metal- och hårdrocksmusik som de första sex åren hälls på Bananpiren i Göteborgs hamn. Den första festivalen hölls 16 juni 2004. Metaltown 2007 hölls 30 juni och 2008 blev Metaltown en tvådagarsfestival som genomfördes 27-28 juni. 2009 var datumen 26-27 juni. År 2010 återkommer festivalen på ett tidigare datum; den 18-19 juni och 2011 genomförs festivalen 17-18 juni.

 

 

Nr 3 Iron Maiden

 

 

 

 

 

 

Nr 4 Big 4

 


Sponsored by:

 

 


RSS 2.0 RSS via nybloggat.se