Guldkorn+Snabba Cash

Det finns småguld som ingen kan ta ifrån en. saker som får mej just nu o må som bäst när jag minns dem.
En vecka i sthlm var fantastiskt underbart. Nu känns det lite tomt. Men allt är så klarare nu. Nu vet jag,
jag längtar.

Iaf det var ett tag sen jag uppdaterade här men såg en bra film i sthlm. Snabba Cash.  Döbra film och nu ska böckerna införskaffas o läsas.dagens boktips bli således:JW kommer från landet men är en bratkille som lever ett dubbelliv och kör svarttaxi för att finansiera sitt dyra liv på Stureplan. JW måste i sitt vardagsliv vara väldigt ekonomisk för att ha råd med sitt dyra liv runt Stureplan, han kör svarttaxi för att få ekonomin att gå runt, men det är knappt att den gör det. En dag så erbjuder Abdulkarim, killen som JW hyr bil av när han kör svarttaxi, ett nytt extraknäck där han kan tjäna stora pengar, detta jobb är att sälja kokain. JW tackar genast ja till erbjudandet och kliver därmed in i Stockholms undre värld.

Jorge Salinas Barrio är en latino som åkt i fängelse efter att ha tagit hela skulden för knarkaffärer där serbiska maffian var inblandad. Han rymmer från Österåkersanstalten med planer på att fly landet.

Mrado Slovovic är en serbisk torped som är medlem i den serbiska maffian men egentligen drömmer om ett normalt liv med sin dotter Lovisa.

De tre personerna förenas i boken genom sina drömmar om snabba förtjänster. När JW och Abdulkarim börjat få ruljans på kokainförsäljningen vill de expandera. Abdulkarim har hört talas om Jorge, som precis genomfört en omtalad rymning. Ryktet går att Jorge har lärt sig allt om kokainbranschen när han suttit inne. JW får därför i uppdrag att rekrytera honom. Samtidigt har Jorge precis försökt utpressa den jugoslaviska maffians boss. Torpeden Mrado är satt att få honom på andra tankar.

När JW slutligen hittar Jorge ligger han sönderslagen i en skog. Det är Mrados verk. Abdulkarim tar hand om Jorge, och de börjar sedan jobba tillsammans.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0