Sonisphere 2010


BANDEN SOM SPELAR PÅ FÖRFESTEN I KUNGSTRÄDGÅRDEN 6 Augusti.!!!
Välkända glamrockarna i Crashdïet är aktuella med albumet ”Generation Wild” som släpptes i april. Den är inspelad med hit-producentteamet RamPac och mixad av Tobias Lindell (Europe, Mustasch). Albumet fick toppbetyg både i internationell press och av svenska tidningar bl a Sweden Rock Magazine och Close-Up Magazine. Bandet består av Martin Sweet på gitarr, Peter London på bas, Eric Young på trummor och på sång Simon Cruz.

www.crashdiet.org

Bullet är Växjös stoltheter som tagit världen med storm. Bandets sound kastar dig utan kompromisser tillbaka till 80-talets rockrötter. Här har AC/DC lämnat sina spår men Bullet blandar stilfullt upp de klassiska rockriffen med storslagna melodier. Bandets historia startade redan i början av 00-talet när vännerna Hampus Klang och Hell Hofer inte alls var tillfreds med hur det nutida heavy metal-soundet lät. Istället letade de landet runt efter musiker med samma vilja hitta tillbaka till rötterna som de själva. Resultatet blev Bullet. Några år senare släpptes den första fullängdaren, ”Heading for the Top”. I mitten av juni i år gick Bullet in i studion för att spela in sitt tredje album och i början på januari är det tänkt att den nya fullängdaren ska släppas.

Casablanca är supergruppen som består av trummisen Josephine Forsman (Sahara Hotnights), gitarristen Erik Stenemo (Melody Club), sångaren Anders Ljung (mannen bakom kritikerrosade Space Age Baby Jane), gitarristen Ryan Roxie (Roxie 77 och som spelat med Slash och också varit Alice Coopers leadgitarrist i över tio år) samt basisten Mats Rubarth (som tidigare spelade fotboll i AIK).

www.casablancaband.com


BANDEN SOM SPELAR PÅ Sonisphere;

Iron Maiden, Mötley Crüe, Iggy & The Stooges och Alice Cooper är redan klara.

Sonisphere-festivalen kommer att gå av stapeln den 7 augustiStora Skuggan i Stockholm.

Klara artister är Iron Maiden, Mötley Crüe, Heaven & Hell, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax och Alice Cooper.

Iron Maiden-sångaren Bruce Dickinson har en egen hälsning till de svenska fansen:

– Vi har alltid haft ett så fantastiskt förhållande med våra svenska fans och vi har alltid roligt där. Och eftersom vi aldrig har spelat på en festival i Sverige tidigare var det här ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till.

Han lovar att erbjuda fansen en "minnesvärd och spektakulär” kväll.

Det är oklart varför Sonisphere flyttar från Hultsfred till Stockholm.

 

 


 


Kommentarer
Postat av: Iris

Intressant blogg du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :D.

2011-05-07 @ 01:36:46
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0