Var gång du trycker...

...på knappen  till trafikljuset vid övergångstället så gör du ett omedvetet ställningstagande om att jesus är enda rätta vägen till gud. Hur kan det komma sig då?

Den lilla handen som pekar uppåt på lådan vid trafikljuset har ett mycket viktigt och fascinerande budskap: "Det finns bara en väg till Gud och det är genom Jesus Kristus"!
I en tid där nya generationer växer upp i en knapptryckande epok, säkert fler tusentals knapp tryck om dagen får man var beredd att ens integritet kan komma i kläm i vardagen helt omedvetet..haha

 


Det är Prisma Teknik AB i Tibro i Småland som står bakom lådan och märket som finns överallt i världen. I arabländer där de vet om betydelsen blir handen överklistrad.

Nästa gång du trycker för att få grönt ljus så gör ett ställningstagande, ska jag trycka eller ej.. tro jag på gud mm? haha Om du endån skulle trycka och vet om detta så är det en jäkla dubbelmoral och hyckleri eller vad tycker du?

Det borde finnas fler val när man trycker för grön gubbe så det passar alla.. Så se upp alla hårdrockare, ateister o satanister vad du fingrar på!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0