Snövit HBG
Jag kommer sj iälvhåg att när man var yngre så var vår generation betydligt bättre med just droger och alkohol, fast det förekom, Nu är det et beteende att om man ska ha kul en helg så måste man man supa, tappa kontrollen och sjylla på att man var full. TA ditt ansvar istället, stå för det du gör på fyllan. Fast vi lever i tider bättre än många andra har så ökar ständigt depressioner. Varför?. Det existerar få fåfängt skeva samhällsideal bland våra ungdomar som enbart tänker för stunden eller kortsiktigt. Att må bra är att vakna bakis en söndag!

Polisen samarbetar med Helsingborgs stad och 25 krogar i det så kallade krognätverket. Syftet är att få bort narkotikan från krogmiljön. 170 kroganställda och ordningsvakter har fått särskild utbildning. Vakterna är polisens ögon och öron utanför krogarna. De har direktnummer till polisens narkotikagrupp. Vid årsskiftet drog polisen i gång en större satsning som kallas Operation Snövit. Den pågår i några månader. Narkotikagruppen rör sig i krogmiljön alla torsdagar, fredagar och lördagar under operationen. (ur hd.se)

Föräldrar som inte har nån koll vad deras barn sysslar med?, Varför inte fråga var mer frågvis..mot killarna?. Ungdomsfylleriet ökar och man känner inte igen det Helsingborg man brukade gå ut i en helg. Här råder stora attitydförändringar.

Gruppen rapporterar mellan två och åtta misstänkta narkotikabrott per kväll. De vanligaste drogerna i Helsingborgs krogliv är cannabis, amfetamin och kokain.

Helsingborgspolisen drog vid årsskiftet i gång en större satsning mot narkotikamissbruk i krogmiljön. 

Förhoppningsvis fler razzior och tillslag för och få bort narkotika och våldrelaterade brott på gator och torg och barmiljöer.


And my Oscar goes to...

Ännu en Academy Adward Night natt för 81tha gången som man lär slavisk följa för och se vart mina Oscars kommer hamna,, som du såg ja..mina Oscars. Jag borde få pris som bästa Manliga filmkritiker, Filmtittare, nedladdare,,,host menar givetvis, pay per view.  mfl etc xD


Idag hoppas jag definitivt på Slumdog Millionaire.
Ska bli kul hur det blir på röda mattan.. samt läste i Metro att Hollywood plus California är i djup ekonomisk kris, dagarna räknande innan staten Konkar.

*Fotnot*
Mangokid prodly present that jag  satsade på rätt film..
Slumdog Millionaire gjorde jäklar grand slam och håva in 8 Oscar statyetter.

Heath Ledger fick en Oscar postumt för bästa manliga biroll, Jokern i Batman filmen Dark Knight.
Mer och tillägga är att vad jag tror kommer Heath Ledger troligen få en James Dean status i framtiden och bli en kultfigur när han skapade den  egna rebeliska Cowboysare i Brokeback Mountains, men ist för fartfyllda bilar, så banar han vägen som skinkryttaren och ett ansikte för hela regnbågsrörelsen.

Till en speciell...


Grattis önskar jag till en speciell liten tjej som gått på denna jord nu i 3 år...
Önskar Morbror.
Retro in a metro

Hittade 3 T-shirt som jag tyckte var grymma.


Zumba, (fitness), dansa dej smal.

Zumba är ett fitness program som inspirerats av latinsk dans och musik.

 Zumba använder en mängd olika stilar i sina rutiner, bland annat cumbia, merengue, salsa, reggaeton, hip hop, pop, Mambo, rumba, flamenco och calypso och Salsaton. Musikval för både snabba och långsamma rytmer för och  hjälpa att  skulptera kroppen.Spana in denna kommande dansrevolution som är både kul och får dej smalare...om du bara dansar..=)

http://www.youtube.com/watch?v=NZVIv5Wmlts&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=L51DizRst6k&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=10GdE5S-nM8&feature=relatedHoroskop-09

Lite kuriosa, Hittat i tidningen Nöjessnytt.
Om man nu vill tro på sånt..hmm xD
Rädda liv, lämna blod!

Ge blod - en medmänsklig gärning

 

Nästan alla vuxna kan ge blod. Grundkriteriet är att du är mellan 18 och 60 år, fullt frisk och väger minst 50 kilo. Kvinnor kan ge blod tre gånger per år och män fyra gånger per år.

För att anmäla dig som ny blodgivare och/eller få information om blodgivning kan du ringa 020-390 390 dygnet runt. Du kan också anmäla dig via internet, se länk till höger, eller utan tidsbeställning besöka någon av blodcentralerna eller blodbussarna.

Första besöket

Första gången du besöker blodcentralen får du fylla i en hälsodeklaration. Det är för att du själv ska ta ställning till om du är tillräckligt frisk för att ge blod. Du får också lämna ett blodprov som visar om ditt blod är friskt och om dina blodvärden är bra.

Om allt ser bra ut kallas du till blodgivning efter cirka tre veckor. Har du anmält dig på en blodbuss kallas du först när blodbussen på nytt besöker samma hållplats. Det kan dröja upp till fyra månader.

 

Tänk vilken oerhörd nytta det gör!

 

 


Vem kan säga nej nu då?

 


 


Stockholmsjävlar..

Men va faen är  nu detta?? När jag ändån håller på och avverka en legend så passar jag på och avverka en nationalsymbol i detta inlägg.

Stockholm Globe Arena eller i folkmun Globen bytar namn som alla dem flesta arenorna runt om i Sverige till Ericsson Globe......WTF.  Man undrar hur ska detta fortsätta och slut. Vad kommer ha hänt om 50 år. Vem vill igentligen att ett sånt konstverk eller andra ska få en massa företagsnamn. Dagarna är säkert räknade innan man bytar namn på Sverige till nåt Kooperativt  flask klingade namn.
The Champ is dead

Jag var liten knatte den då jag träffa honom för första och enda gången, Fick hans autograf på ett kort =).
Sveriges bästa boxare genom tiderna, åtföljd av George Scott. Rip Ingo.
Fly away from the darkness!Nu har det varit en tuff tid och nu en månad till som blir smått jobbig. Man känner att mörkret har kommit allt närmare en lite då & då men nu känner jag en liten ljusning. Nåt man borde ta och testa är ljusterapi..micropauser, powernapping, lite oftare. Ut och röra på sig oftare i kylan. Öka träningen. Få igång skrattmusklerna, bli gladare, bli mer optimistisk och ta tag i dem små retliga sakerna och fixa . Till slut tänka att...Snart sommar igen.=)

RSS 2.0 RSS via nybloggat.se