Snövit HBG




Jag kommer sj iälvhåg att när man var yngre så var vår generation betydligt bättre med just droger och alkohol, fast det förekom, Nu är det et beteende att om man ska ha kul en helg så måste man man supa, tappa kontrollen och sjylla på att man var full. TA ditt ansvar istället, stå för det du gör på fyllan. Fast vi lever i tider bättre än många andra har så ökar ständigt depressioner. Varför?. Det existerar få fåfängt skeva samhällsideal bland våra ungdomar som enbart tänker för stunden eller kortsiktigt. Att må bra är att vakna bakis en söndag!

Polisen samarbetar med Helsingborgs stad och 25 krogar i det så kallade krognätverket. Syftet är att få bort narkotikan från krogmiljön. 170 kroganställda och ordningsvakter har fått särskild utbildning. Vakterna är polisens ögon och öron utanför krogarna. De har direktnummer till polisens narkotikagrupp. Vid årsskiftet drog polisen i gång en större satsning som kallas Operation Snövit. Den pågår i några månader. Narkotikagruppen rör sig i krogmiljön alla torsdagar, fredagar och lördagar under operationen. (ur hd.se)

Föräldrar som inte har nån koll vad deras barn sysslar med?, Varför inte fråga var mer frågvis..mot killarna?. Ungdomsfylleriet ökar och man känner inte igen det Helsingborg man brukade gå ut i en helg. Här råder stora attitydförändringar.

Gruppen rapporterar mellan två och åtta misstänkta narkotikabrott per kväll. De vanligaste drogerna i Helsingborgs krogliv är cannabis, amfetamin och kokain.

Helsingborgspolisen drog vid årsskiftet i gång en större satsning mot narkotikamissbruk i krogmiljön. 

Förhoppningsvis fler razzior och tillslag för och få bort narkotika och våldrelaterade brott på gator och torg och barmiljöer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0