Wii wanted list!


Wii Fit

"Så här roligt har det aldrig varit att kombinera seriös träning med lika seriös underhållning. Wii Fit hjälper dig att bygga muskler, träna balansen, bli spänstigare och bränna fett. Det bästa av allt är att du kan vara hemma medan du gör det, och samtidigt ha roligt med familjen!"

  



 Träning

I Wii Fit kan du välja mellan över 40 olika övningar (alla finns dock inte upplåsta från start) uppdelade på fyra olika kategorier.

Yoga
I de här övningarna tränar du smidighet och spänst. Det gäller att hålla olika yoga-poser samtidigt du behåller balansen. De här övningarna är perfekta för dig som har en stel och ovig kropp.


Muscle Workouts
Vill du bygga muskler är de här övningarna de som gäller. Både armar, ben och mage sätts på prov i armhävningar, olika varianter av sit ups och olika ben- och lårövningar.

Aerobic Exercises

Vill du bränna överflödigt fett passar dessa övningar bäst. Här kan du till exempel jogga (vilket sker genom att hålla Wii Remote i handen som en stegräknare medan du springer på stället), rocka rockring och köra step up.

Balance Games
De här spelen är lite mer lekfulla än de övriga övningarna. I Ski Slalom ska du huka dig samtidigt som du lutar dig åt olika håll för att styra mellan portarna, och i Table Tilt måste du balansera ett bräde med olika kulor, så att kulorna åker ned i hål. I textform låter det så enkelt, men det kan vi garantera att det inte är!





Hösten kanske blir ett par nya investeringar.. förfesterna är grymt mycket roligare om man har nåt av dem här leksakerna hemma. men en Wii konsol får man nog ta och skaffa bland X-Låda helrunt (X-Box 360) och Playstation 3

Men jag hitta lite fräcka Wii Konsoler som man borde öga sig igenom.

Verkligen Sexiga o heta för den spelgalna användaren, man vill ha design, kvalité, funkton och nåt orginellt sam nåt som sätter en prägel på vem man är. Jag tar flaggan den känns lagom retro för min del.

Vi behöver ju också gitarrer till "Gitarr Hjälten".



Förhöjer upplevelsen när man står utklädd på förfesten som sina rockidoler... luftgitarr, släng er i väggen!


Allt du behöver för och starta ett garageband,samt nån extra gitarrist är ju aldrig fel.  Bjud hem polarna o testa deras färdigheter eller ha jäkligt kul på era fester. Rock on!!!


 Chuck Norris in Guitar Hero Action!!!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0