MultiSport

Skåne Adventure Race (SARA)

Såg en artikel om det för ett år sen och undra lite om vad det var. NU vet jag. Får se vad man har ambition och klara av. vore grymt kul och börja testa en sådan sak för skoj skull. Kanske fastnar för det. Behöver nåt som man kan längta till, lite nyare mål här i livet.
http://www.skaneadventure.nu/


Ladonia Mountain Trophy
12 Juli 2008
"Nu är det åter dags för Sveriges tuffaste endagarslopp. Loppet som obarmhärtigt avslöjar alla svagheter. Även i år krävs simkunskaper för att starta i Elit. Startpunkten vet endast skepparen och möjligtvis banläggarna om och starten är alá Normandie, dvs rätt ner i vattnet och en kort intensiv simtur på ca 100m.

Efter det uppigande morgondoppet väntar en del nyheter. Vi har plockat bort den inledande trail- och orienteringsdelen, och kastar er istället rakt in på den obamhärtiga bergbanan. Givetvis kommer ytterligare något tufft överraskningsmoment att komma utmed banan och då vi pratar överraskningar så menar vi inte att stapla ölbackar, kasta pil eller dylikt utan rejält hårt arbete som skall gynna de uthålliga, så träna på. LMT ger svaret på om vårens backe/syraträning varit tillräcklig."
http://www.ladoniamountain.com/


Diverse Länkar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Populära bloggar
Allmänt
Vardagsbetraktelser bloggar

RSS 2.0